B2B Marketing behøver ikke være så svært

Vi hjælper dig med at gøre det komplekse inbound marketing mere simpelt, så vi sammen kan skabe resultater, der giver værdi til din forretning på den lange bane.

Lad os tage en snak

Lav markedsføring dine kunder kan relatere til

Hjælpsomt indhold, der svarer på målgruppens spørgsmål, er guld værd. Relevant og underholdende indhold, er guld værd. Meningsfulde kunderejser er guld værd.

Guldet kan blive dit, hvis du knækker koden. Og har tålmodigheden til at bygge fundamentet af indhold, som det kræver at få opmærksomhed og skabe tillid.

Sådan hjælper vi dig

Om Autobahn

Dedikeret B2B inbound marketing bureau

Vi er et B2B inbound marketing bureau med et dedikeret team af nørder. Vores drøm er at udbrede inbound marketing og marketing automation til alle B2B virksomheder, der ikke allerede arbejder systematisk med marketing. Det behøver ikke være så svært. Det kræver dog dedikation fra begge sider af bordet at forfølge målene, når strategien og planen først er på plads.

Hverdagens helte

Vi vil hjælpe dig som B2B marketing manager med at slå din og teamets heltekapper ud, så I fokuserer og eksekverer på de mest effektive inbound marketing aktiviteter. Over tid vil de generere et voksende flow af varme leads.

Større arbejdsglæde

Vores tilgang er at have fokus på det hele menneske. Det skal være slut med stress og mangel på mening. Hos os vægter hensynet til både kunders og medarbejderes trivsel og arbejdsglæde lige så højt som performance.

CMO’ens quick guide til B2B marketing automation

Lær, hvad enhver marketing manager bør vide om marketing automation og leadgenering, og før det selv ud i livet.

Få guiden her

Vi vil HELT KLART anbefale andre at samarbejde med Autobahn. Fordi de tager os i hånden og hjælper os med at skabe det rigtige indhold og få det ud i verden.

Ole Jepsen og Jenni Jepsen goAgile

Discipliner vi vil elske at hjælpe dig med

Vi har et stærkt hold af erfarne nørder, som hver især har specialiseret sig i at rådgive og hjælpe B2B virksomheder med at håndtere forskellige discipliner inden for inbound marketing. Vi har en stor forkærlighed for følgende discipliner, som vi (heldigvis) også er ret dygtige til.

Inbound marketing

Med relevant og værdifuldt indhold kan du tiltrække de rette personer i målgruppen, konvertere dem til leads og uddanne dem på deres købsrejse, så de får tillid til dig og dit brand.

Sådan hjælper vi med inbound marketing

Marketing automation

Vi hjælper dig med at håndtere teknologien bag marketing automation, så du bliver fri for at håndholde opgaverne og i stedet kan bruge tiden mere effektivt.

Se de platforme, vi arbejder med

Content produktion

Når content planen er på plads, starter det lange seje træk med at producere indhold til dit indholdsunivers. Vi giver dig sparring eller producerer indholdet for dig.

Se, hvordan vi griber opgaven an

Lead automation

Med vores lead automation setup automatiserer vi kommunikationen gennem hele kunderejsen. Det betyder, at vi følger op på leads fra første kontakt, til en sælger tager over.

Læs om lead automation på abonnement

Content marketing

Indhold er benzin til inbound motoren, som skal holdes i gang. Vi hjælper dig med content marketing planen og med at eksekvere på den, så I udkommer regelmæssigt.

Email marketing

Email marketing er en uundværlig kanal, når du skal modne dine leads og skabe relationer til dem. Vi hjælper med teksterne, designet og opsætningen.

Hos mange blev vi mødt af store indledende omkostninger og lange processer, inden vi kunne se de første resultater. Autobahn tilbød os en løsning, hvor vi inden for de første to måneder havde en business case på plads og kunne gå live med de første aktiviteter.
Silva Lill Chief Marketing Manager, PLM Group

Vi skaffede PLM Group mere end

200%

flere kvalificerede leads til salg – første år.

Det lægger vi vægt på i samarbejdet

På nogle områder ligner vi nok de fleste marketing bureauer. Vi vægter relationen og det gode samarbejde højt. Vi holder, hvad vi lover. Og så elsker vi at hjælpe vores kunder til at få store og små succesoplevelser. Når det er sagt, så er der også områder, hvor vi skiller os ud fra andre bureauer.

Performancekulturen er rykket ind i marketingafdelingerne for fuld skrue. B2B marketing managers er ofte en presset gruppe af mennesker, der skal levere flotte resultater med små midler og kun lidt eller ingen hjælp til de mange opgaver.

Som bureau skal vi også levere resultater i samarbejde med kunderne. Men det skal ikke være på bekostning af trivslen hos hverken medarbejdere eller kunder.

Med afsæt i værdier som tillid, åbenhed, respekt og ordentlighed har vi fokus på, hvordan vi skaber de bedste betingelser for at alle trives, som et helt menneske, og holder liv i arbejdsglæden.

I vores optik er den gode leverance karakteriseret ved, at alle parter overholder den aftalte plan, som udspringer af strategien. Vi lægger vægt på, at du forstår, hvad vi i fællesskab skal opnå, hvordan vi gør det, og hvem der gør hvad i hvilken rækkefølge.

Vi slipper dig ikke nødvendigvis, når strategien er lagt eller implementeringen af et marketing automation system er overstået. Vi hjælper dig gerne med at håndtere driften og eksekvere på både produktion og distribution af indhold, som ofte er en udfordring at holde styr på i en travl arbejdsdag.

Vi stræber efter at gøre det komplekse mere simpelt og har fokus på, hvad der skal til for at skabe resultater. Vi prøver ikke at sælge dig en Lamborghini, hvis du “kun” har råd til en Peugeot. Til gengæld hjælper vi dig med at få en rigtig god løsning for pengene, som kan skaleres op eller ned alt efter behov.

Det betyder, at vi tager udgangspunkt i, hvilke ressourcer og midler du har til rådighed, og hvordan du får mest værdi ud af din investering i inbound marketing på sigt.

Viden og inspiration

Få gratis sparring

Din tur til at tage action

Få 45 minutters gratis sparring på, hvordan inbound marketing og marketing automation kan hjælpe dig til at få flere varme leads og mere salg på den lange bane.